Всички новости са при нас.

Нов стил за твоя скъп дом.

Нашето ежедневие е твърде динамично. Изискванията се променят, а желанието ни е да сме винаги актуални. Затова и продуктите, които предлагаме се обновяват  непрекъснато.

Основните продукти са свързани със слънцезащитата. Първо изискване –  функционалност, те трябва да изпълняват своята функция – затъмняване, пълно или частично. Второ – декорация, да се вписват в интериора/екстериора оставайки незабележими или като акценти. И трето – автоматизация, ако се изисква, да могат да бъдат командвани или да работят независимо от нас.

Пердета

Пердетата са текстил, размери, форма, начин на ушиване (според перделъка), корнизи и аксесоари. Тяхната основна функция е да пазят от външни влияния и любопитни погледи. Не е за пренебрегване и ролята, която изпълняват в интериора.

Интериорен текстил

Представяните от нас колекции тъкани са свързани с услугите, които предлагаме. Те се променят непрекъснато в зависимост от модните тенденции. Предлаганите платове са от различни производители и носят особеностите на страните, от които пристигат.

Корнизи за пердета

Корнизите за пердета, които предлагаме, са в доста широка гама. По-популярните са налични, докато „екзотиките“ се доставят. Стараем се покрием въжможно най-голям кръг интереси.
Делим корнизите на : релсови, тръбни и моторизирани.

Текстилни щори

Текстилните щори имат същите функции като стандартните вътрешните щори, но дават големи възможности при избора на плат, форма и начин на изработка. Могат да бъдат и много прости и много сложни.

Вътрешни щори

Вътрешните (стандартни) щори могат да се използват самостоятелно или в допълнение за решаване на проблемите със светлината, любопитните погледи и интериора. Обикновено те се изработват от промазан текстил, алуминиева лента или дървесен материал.

Външни щори

Външната слънцезащита е значително по-ефективна от вътрешната. Външните щори задържат топлината вътре или вън, ограничават достъпа на светлина, предпазват от неправомерен достъп.

Щори VELUX

Вътрешни и външни щори VELUX.

VELUX е фирма, която е много добре позната у нас с покривните си прозорци. Те могат да бъдат видяни на почти всички нови сгради

Мрежи против насекоми

Необходимостта от наличието на мрежи против насекоми е неoспорима. Професионалните комарници се изработват от оплетена мрежа от фибростъкло, залята с промазка, която я предпазва от разплитане при пробив

Готови ли сте да започнете новия си проект с нас?

Ако вие сте доволни, ще разберат и други.

Ние разчитаме на това!