Щори от текстил

Изработваме, доставяме, монтираме.

Текстилните щори разглеждаме в отделна секция.

Те имат същите функции като стандартните вътрешни щори, но дават големи възможности при избора на плат, форма и начин на изработка. Могат да бъдат и много прости и много сложни.
Монтират се на дограма, стена/таван – вертикално или под наклон, дори хоризонтално. Управляват се с различни механизми. Някои от тях могат да се моторизират. Почистват се с влажна кърпа или прахосмукачка. Могат да се перат или да се дават на химическо чистене.

Ние можем да ви предложим различни текстилни щори с размери, форми и в цвят по желание с препоръка за подходящ вариант. Можем да вземем размери, да изработим, доставим и монтираме избраните продукти.

Римски щори

Римските щори добиха широка популярност. Основното им качество, което ги прави предпочитани е практически неограничения спектър в избора на текстил. Формите, начинът на ушиване, механизмите за управление и свободата при решенията са изцяло в ръцете на портебителя. За любителите на почина „НАПРАВИ СИ САМ“ в интернет пространството има много полезни съвети и клипове, с помощта на които може да стигнете до желаните резултати. Ако нямате време и искате професионални решения, ние ще помогнем с цялостен проект. Ценовите граници са доста широки.

Японска стена

Тази текстилна щора е предназначена да замести пердето. Тя е красива за по-големи площи. Може да служи и като преградна стена. Въпреки че имаме много варианти на механизмите, тези щори стоят по-добре при големи размери.

Оберлихт/Зимни градини

Използването на светлината през зимата създава проблеми през лятото. Силното слънце и UV лъчите, проникващи през оберлихти, стъклени покриви и в зимните градини създават непонисими жеги, които са непреодолими за климатиците. Налага се използване засенчващи средства върте или отвън. Като правило тези „стъклени покриви“ са с неправилни форми, което води, в повечето случай, до индивидуални и нестандартини изпълнения. Ако нямате време и искате професионални решения, ние ще помогнем с цялостен проект. Ценовите граници са доста широки.

Готови ли сте да започнете новия си проект с нас?

Ако вие сте доволни, ще разберат и други.

Ние разчитаме на това!