Пердетa за всеки случай.

Мислете навреме и за пердетата.

Пердета са текстил, размери, форма,

начин на ушиване Най-хубавите пердета

(според перделъка),

корнизи Най-хубавите пердета

и аксесоари. Тяхната основна функция е да пазят от външни влияния и любопитни погледи. Не е за пренебрегване и ролята, която изпълняват в интериора. Пердетата като тип са плътни (завеси) или тънки. Пердетата се предлагат в разнообразие от форми, материали, размери, цветове и модели. Пердетата варират в зависимост от възможността за почистване, устойчивост на ултравиолетовите лъчи, задържане на прах, шумопоглъщане, пожароустойчивост и продължителност на живот. Пердетата могат да бъдат премествани ръчно, с въжета или моторизирано. Моторизираните пердета се управляват с бутон, с дистанционно или през смартфон/компютър. Допълнително могат да се свържат с датчици за слънце. Към групата на пердетата можем да добавим и

текстилните щори

. Това са различните видове римски щори, японската стена и балдахините. Те са алтернатива или допълнение към пердетата и обикновено се прилагат като нестандартни решения. Текстилните щори не са включени в категорията на вътрешните щори защото за тяхната изработка се използват текстили за пердета.

Нашият опит показва, че на пердетата не се обръща достатъчно внимание при планирането на ремонт или обзавеждането на ново жилище. Те рядко се залагат като компоненти в архитектурния проект. При финализирането на ремонта/обзавеждането се оказва, че бюджетът не стига за този елемент, който е сериозно перо. В общия случай се прави сериозен компромис и финалният резултат може да не бъде достигнат. МИСЛЕТЕ НАВРЕМЕ И ЗА ПЕРДЕТАТА.

Вижте какво още можете да направите с пердетата. Не само да съдадете уют, но и да разделите пространството според нуждите и когато е необходимо.

 

 

 

Готови ли сте да започнете новия си проект с нас?

Ако вие сте доволни, ще разберат и други.

Ние разчитаме на това!