релсови, тръбни и моторизирани

Можем да предложим подходящо решение.

Корнизите за пердета, които предлагате, са в широка гама. По-популярните са налични, докато „екзотиките“ се доставят. Стараем се покрием въжможно най-голямо кръг интереси.
Делим корнизите на:  релсови  и  тръбни .
Релсовите корнизи  са по-функционални. Обикновено се монтира на таван и / или в ниши. 1- 2- или 3-канални, стандартно с бели, плоски и не се забелязват. Имат функцията да движат пердетата. При тях не са необходими изисквания за част от интериора.
Тръбните корнизи  се използват повече за декорация. Те стават неразделна част от украсата на прозореца.Голямото разнообразие от декоративни накрайници, конзоли и аксесоари създават приложими към всеки стил.
Към многообразието добавяме и моторизирайте корнизи , които стават задължителна част в „умния дом“.

Можем да изберем и да предложим подходящо решение, съобразено с конкретни изисквания и бюджет. Може да вземете размери, да ги доставите, да монтирате и да настроите избраните продукти.

Релсови корнизи

Релсовите корнизи могат да бъдат алуминиеви (най-популярните), PVC или стоманени. Те са с един или няколко канала и варират във височина (от 0.8 до 3 см). Стандартният цвят е бял. Металните корнизи могат да бъдат прахово боядисвани, но пластмасовите части остават непроменени.
Някои от алуминиевите корнизи са специално проектирани за вграждане в гипсокартонен таван и не само остават невидими, но и решават проблеми при отваряне на прозорци, които „облизват“ тавана.
Пердетата, окачени на релсовите корнизи, се дърпат на ръка или с пръчка, а в някои от вариантите се командват с управляващо въже.
Има и моторизирани релсови корнизи, но тях разглеждаме в отделна позиция.
Релсовите корнизи не би трябвало да се монтират на стена с изнасящи конзоли. Първо, защото в комплектовката им обикнобено няма подходящи конзоли и второ, защото се изисква укрепването да е на малки интервали, което увеличава броя на конзолите и влошава цялостната визия на изделието.

Тръбни корнизи

Разнообразието на тръбните корнизи е невероятно. Имаме различни материали за производсто (дърво, метал, пластмаса), различни бои и покрития, различни завършващи елементи, различни крепежни елементи и начини на окачване, различни диаметри на тръбите, различни профили на тръбите, различни допълващи аксесоари.
За маняците на прозоречната украса, този тип корнизи с подходящите тъкани, могат да създадат неповторимо усещане и наслада. Но…, за да се осъществят намеренията трябва височина и обем, трябва дълбочина за гледката, трябват по-тесни прозорци, трябва здрава основа за монтаж.
Тези корнизи не са подходящи за витрини с голяма дължина. Те носят сериозен товар и са изключително визия и не толкова функция.
Разнообразието идва и от различните начини на закачане на пердетата: на халки, прехвърлени на коланчета, на големи капси, нанизани директно на тръбата, и др.

Много важно е и аранжирането на цялото изделие.
И за пълнота, пердетата на тези корнизи могат да дърпат на ръка или с подходяща „пръчка“, да се командват с въже и да се моторизират.

Моторизирани корнизи

Моторизираните корнизи са съществено подобрение на релсовите корнизи. Освен че пердетата се задвижват с електрически мотор, тези корнизи носят по-голям товар.
Моторизираните корнизи са подходящи за големи прозорци и витрини, за помещения с много пердета, за цели къщи. Управляват се по единично, в групи или всички заедно. Могат да се контролират през ключ, дистанционно или през централизирана система. Могат да бъдат елементи на умна къща.
При избор на моторизиран корниз трябва внимателно да се проучат възможностите на продукта, да се съобразят с даденостите на мястото за инсталиране и с желанията, които се иска да бъдат достигнати.

Луксозни решения за всеки прозорец

Стиловете на вътрешното обзавеждане на жилищното пространство са уникално отражение на индивидуалността на тези, които са ги избрали. Прозорците са свързващия елемент между дома и външната среда.

Начинът, по който декорирате прозорците си, подчертава вашето усещане за дневната светлина и за възприемането на вътрешното простраство.

Уникалните дизайнерски продукти и сложните технически решения на InterStil  позволяват перфектното аранжиране и функциониране на текстилна декорация на прозорците.

Това са корнизи произведени в Германия.

Готови ли сте да започнете новия си проект с нас?

Ако вие сте доволни, ще разберат и други.

Ние разчитаме на това!