подсигурете си защита в дома ви

Чувствайте се сигурни.

Външната слънцезащита е значително по-ефективна от вътрешната. Външните щори задържат топлината вътре или вън, ограничават достъпа на светлина, предпазват от неправомерен достъп.
Допълнително удобство създават различните сенници и навеси. Тяхната основна функция е да пазят сянка, а в някои случаи от дъжд и сняг.
Външната слънцезащита покрива по-големи площи. С един продукт могат да се обединят няколко прозореца.

Ние предлагаме само моторизирани варианти на външните щори и сенници. Допълнително декорираме с екстериорен текстил навеси и беседки.

Ние можем да ви предложим различни решения за външна слънцезащита и да препоръчаме подходящ вариант. Можем да вземем размери, да доставим и монтираме избраните продукти.

Външни ролетни щори

Външните ролетни щори са едно бюджетно решение за ефективна слънце-, топло- и шумо-защита. Външните ролетни щори защитават надежно от вятър, влага и външен достъп. Съхраняват личното пространство.
Външните ролетни щори могат да бъдат с PVC, с алуминиеви с полипропиленов пълнеж или с екструдирани алуминиеви ламели.
PVC ламелите се предлагат в определени цветове, докато алуминиевите могат да бъдат прахово боядисани в произволен цвят по RAL.
В зависимост от размерите на щорите и предназначението им се използват различни по височина ламели.
Щорите се задвижват ръчно или с ел.мотор.

Външни ламелни щори

Външните ламелни щори имат преобладаващо засенчващи функции и по-малко изолиращи функции. За разлика от външните ролетни щори, тези щори много успешно регулират достъпа на светлина чрез промяна наклона на ламелите.
Ламелите са с различна форма и ширина. По-широките ламели правят по-малък пакет.
За защита от вятър, ламелните щори се укрепват със стоманени корди или алуминиеви водачи.
Цветовата гама е сравнително ограничена.
Щорите се задвижват ръчно или с ел.мотор.

Външни роло щори

Външните роло щори имат основна функция да предпазват от пряката слънчева светлина. Задачата им е да засенчват и затова масовият текстил е скрийн (screen) – мрежа със специална оплетка. В зависимост от начина на изтъкаване и плътността на промазката се постигат различни ефекти на пропускане.
Външната роло щора задължително се укрепва със стоманени водачи или водещи профили.
Може да бъде в касета и да се задвижва ръчно или с ел.мотор.
Има голямо ранообразие на цветове и десени.

Сенници

Когато искаме да сме навън и силното слънце ни тормози търсим сянка. Временното решение е сенникът. “Временно решение“ е защото го отваряме при нужда и го прибираме когато не ни трябва.
Сенникът е прибираща се конструкция. Това е метален механизъм с акрилно или винилно платнище. Управлява се ръчно или с ел.мотор. Във втория случай може да се добави автоматика.
Предлагаме няколко вида механизми и голямо разнообразие на покрития.

Перголи и навеси

Класическото определение е: „Перголата (от италиански pergola, латински pergula — навес, пристройка[1]), е градински елемент, проста конструкция или арка с рамка, покрита с катерливи или пълзящи растения. Състои се само от странични колони и напречни греди и, за разлика от беседката, няма стени или покрив. Може да бъде свободностояща, прилепена към някаква сграда като пристройка, или дори да покрива алея.“
Tук пеголите са подвижни покриви срещу слънце, дъжд и сняг.
Навесите са стационарни отворени структури, поддържащи покривни конструкции от различни материали. Вариантите са неограничени.

Готови ли сте да започнете новия си проект с нас?

Ако вие сте доволни, ще разберат и други.

Ние разчитаме на това!