ако търсите нещо ново, обадете ни се!

Всички новости са при нас.

От самото основаване фирма „ФОРУМ ИНТЕРНАЦИОНАЛ ПЛЮС“ ЕООД се насочва към интериора в дома и в офиса. Започвайки с продуктите за слънцезащита – различните видове щори, сенници, чадъри, фирмата се ориентира към детайлите (пердета, тапети, настилки, окачени тавани, осветление, огледала, рамки и др.), които внасят уют и свежест – цвят, светлина и настроение.

10 години след 1994 г., утвърждаването сред клиентите е за сметка на индивидуалните решения, персоналния подход, търсенето на вътрешния свят и постигането на „моята среда“ и „моето настроение“.

Фирмата разчита на собствени ресурси: има свои производствени и складови наличности; квалифициран персонал, работи качествено и се старае да даде разумни срокове. Контактите с наши и чуждестранни компании помагат при изпълнението на сложни и/или големи обекти.

Как работиm?

И защо ние?

Контактът с клиентите е директен. Изслушваме изискванията, предлагаме решение, запознаваме с продуктите.

На базата на дадени размери или директен оглед със снети от нас размери, правим оферта с цени и срокове.

При съгласие, уточняваме детайли, параметри и срокове.

След това нещата са в наши ръце.

Защо ние?
Качество и стил
Защо ние?
Богато разнообразие
Защо ние?
Любов към детайла
Защо ние?
Отговорен монтаж

Ние предлагаме цялостни решения. Ние не продаваме готови продукти от щанда. Всяко предложение е свързано с избор на материали, размери и начин на изпълнение. Затова, крайната цена можем да дадем едва след окончателните уточнения.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ
ТЕ НИ СЕ ДОВЕРИХА

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Готови ли сте да започнете новия си проект с нас?

Ако вие сте доволни, ще разберат и други.

Ние разчитаме на това!